You are currently viewing Za nami uspešen krog krepitve potencialov za digitalno transformacijo

Za nami uspešen krog krepitve potencialov za digitalno transformacijo

Digitalne rešitve so v današnjem času ključne za konkurenčnost na trgu, česar se zaveda vedno več podjetij, igrajo pa pomembno vlogo tudi pri prehodu na zeleno gospodarstvo in v boju proti podnebnim spremembam.

Digitalna transformacija je tako ena izmed prednostnih nalog EU, v Sloveniji pa jo spodbuja s financiranjem iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, prek razpisa Slovenskega podjetniškega sklada (SPS). Gre za razpis Spodbude za digitalno transformacijo MSP P4D ReactEU, katerega namen je spodbuditi mikro, mala in srednje velika podjetja k implementaciji digitalnega poslovanja in prilagoditvi digitalnim trgom, izboljšanju digitalnih kompetenc zaposlenih in povečanju njihove dodatne vrednosti v podjetju.

Na roku za letošnje leto smo za naše partnerje oddali petindvajset (25) vlog in poskrbeli, da smo ustvarili celovite zgodbe digitalne transformacije. Z našo pomočjo vsi skupaj nestrpno pričakujemo uspešno sofinanciranje, da bodo naši partnerji naredili pomemben korak v smeri učinkovitega poslovanja in implementacije digitalnih rešitev, ki omogočajo celostno digitalno preobrazbo in prilagoditev digitalnim trgom, s tem pa bodo povečali svojo produktivnost, konkurenčnost in rast.

Kljub temu, da je za nami uspešno snovanje digitalnih zgodb za leto 2021, pa nikakor ne počivamo; smo namreč že v procesu priprav na leto 2022, kjer zaenkrat že sodelujemo s sedmimi (7) naročniki.

Brez skrbi, smo še odprti za nove zgodbe.