O nas

Smo podjetje z več kot 14 let izkušenj na področju projektnega vodenja in pridobivanja virov financiranja. Naše primarno področje je sodelovanje z raziskovalno-razvojno usmerjenimi organizacijami ter podjetji z visokim deležem vlaganj v raziskave in razvoj (RR). Za seboj imamo več kot 350 uspešno zaključenih projektov, ki so pridobili nekaj več kot 5 milijonov evrov subvencij. 

Podjetje se na podlagi svojih večletnih izkušenj pozicionira kot podporno okolje za razvoj, implementacijo in financiranje raznovrstnih poslovnih idej.

SRČNOST

Opravljajte delo, ki ga imate radi. To delamo mi. Vsako jutro boste skočili iz postelje.

Samozavest

Naša samozavest se odraža v »ohranjanju obraza«. Smo zlasti ljudje. Vaš partner v katerikoli situaciji.

Pravičnost

Pravično ravnati v konkretnih situacijah. To ni spoznanje, ampak ravnanje.

Mojstrstvo

Spoštovanje naročnika. Ohranjanje lastnih interesov. Iskanje priložnosti za vse deležnike.

Povezovanje

Ustvarjanje strateških partnerstev v Sloveniji in tujini. Odprtost do povezovanja. Globalni projekti.

Prilagodljivost

Smo trdni v naši viziji. Smo prilagodljivi v podrobnostih.

Zavezanost

En naročnik – veliko zahtev. En izvajalec – velika zavezanost.

Vizija

Do leta 2025 želimo postati najbolj prepoznavna projekta pisarna v Sloveniji, ki slovi po kvaliteti in zanesljivosti. Ciljamo na to, da nas stranke same najdejo, želijo sodelovanja in nas resnično potrebujejo.

Ekipa

Fotka Bostjan resized

Boštjan Jerman

Direktor
Verjame v moč ekipe, še posebej takšne, ki si zaupa, pomaga in svoje delo opravlja z nasmeškom na obrazu 😊 Ne govori o problemih, ampak o izzivih, ki jih je v poslu seveda obilo, vendar vedno obstaja rešitev, če stopimo skupaj. V ekipi samurajev je odgovoren za finančno načrtovanje in analize ter koordinacijo dela projektne ekipe.
david-pele

David Pele

Projektni vodja
Uživa v nenehnih izzivih, ki jih odpira življenje. Zagovarja, da se največ lahko vsak človek nauči od sočloveka, zato ima rad delo z različnimi ljudmi. Ta interakcija rodi sodelovanje, ki je ključno za ustvarjanje zgodb. Stremi k dobrim in kvalitetnim zgodbam ter njihovi aktualizaciji, ki nas vodijo do primernih rešitev za sedanje probleme, s čimer postavljamo temelje novim trendom v prihodnosti. V ekipi je primarno odgovoren za vsebinsko pripravo projektov, hkrati pa skrbi za našo spletno stran in Facebook.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

Smo strokovnjaki na področju projektnega vodenja in pridobivanja virov financiranja, še največ referenc pa imamo v pridobivanju nepovratnih sredstev; slovenskih, evropskih in mednarodnih.