You are currently viewing Poslovni forumi in seminarji v Digitalnem središču Slovenije v mesecu novembru

Poslovni forumi in seminarji v Digitalnem središču Slovenije v mesecu novembru

Javna agencija SPIRIT Slovenija v novembru organizira slovensko-slovaški poslovni forum na temo digitalne preobrazbe, poslovni seminar na temo trga elektronike ter slovensko-japonski poslovni forum na temo družbe 5.0.

Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije je v BTC City Ljubljana odprto Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi, kjer se vrstijo številni dogodki s področja digitalizacije, umetne inteligence, robotike, družbe 5.0, kibernetske varnosti, HCP, inovativnih tehnologij, inovacij, mobilnosti, energetike, pametnih mest in skupnosti, trajnostne družbe in gospodarstva.

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi podjetja, da se v mesecu novembru udeležijo dogodkov v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi. Podjetja se lahko udeležijo gospodarskih delegacij in poslovnih forumov v Dvorani 1 v BTC Cityju Ljubljana ali virtualno. Za prijavo so odprti še naslednji dogodki:

V okviru poslovnih forumov in seminarjev bodo organizirani tudi B2B sestanki oz. neformalno mreženje med udeleženci. Udeležba na poslovnih forumih je brezplačna. Dogodki bodo potekali hibridno, torej v fizični obliki na mestu Digitalnega središča Slovenije ter virtualno.

Vir: SPIRIT IZVOZNO OKNO