You are currently viewing Javni poziv za udeležbo slovenskih podjetij in institucij na gospodarskem obisku v Nemčiji, 21. – 23. junij 2023

Javni poziv za udeležbo slovenskih podjetij in institucij na gospodarskem obisku v Nemčiji, 21. – 23. junij 2023

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s Štajersko gospodarsko zbornico (SRIP Krožno gospodarstvo), Inštitutom za trajnostne tehnologije (Tehnologije TVG) ter Generalnim konzulatom Republike Slovenije v Münchnu organizira obisk in aktivno udeležbo na globalni konferenci Urban Future.

Dogodek bo potekal od 21. do 23. junija 2023 v Stuttgartu, v Nemčiji.

Podjetjem in institucijam želijo približati dostop do vpogleda v najnovejše trende in inovacije na področju trajnostne gradnje, pametnih mest in zelene tehnologije. Dodatno želijo omogočiti udeležencem gospodarske delegacije dostop do drugih podjetij in institucij, političnih odločevalcev ter vodilnih strokovnjakov na področju trajnostne gradnje, pametnih mest in zelenih tehnologij.

Urban Future je največji in najbolj interdisciplinaren urban dogodek v Evropi, ki predstavlja vrhunec srečanja najnaprednejših trajnostnih tehnologij, inovativnih urbanih projektov ter ambicioznih investitorjev in partnerjev. Vsakoletni dogodek je namenjen podjetjem, institucijam, mestom in občinam v okviru trajnostnega razvoja in zelenega prehoda.

PRIJAVA:

Elektronske prijave potekajo do vključno četrtka, 15. junija 2023.

Po izvedeni elektronski prijavi je potrebno posredovati na e-naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si:

  • predstavitev podjetja ali institucije v angleškem jeziku in
  • CV s fotografijo osebe, ki se bo udeležila poslovne delegacije.

Dodatne informacije najdete na povezavah URBAN FUTURE in SPIRIT.

Vir: Spirit Slovenija