You are currently viewing VIVA Tech 2023, Pariz, 14. – 17. junij 2023

VIVA Tech 2023, Pariz, 14. – 17. junij 2023

V Parizu na razstavišču Expo Porte de Versailles bo od 14. do 17. junija 2023 potekala 7. izdaja VIVA Tech, največjega evropskega dogodka za start-up podjetja, inovacije in tehnologijo.

VIVA Tech povezuje ključne poslovne voditelje, start-up podjetja, investitorje, raziskovalce in inovatorje, da bi spodbudili pozitivne spremembe v podjetjih in družbi. Prvi trije dnevi so namenjeni strokovnjakom, četrti dan pa je dogodek odprt za širšo javnost.

VIVA Tech je tudi edinstvena priložnost za odkrivanje prihodnosti z novimi izdelki in predstavitvami, kot so avtonomna vozila, povezane tovarne in nakupovalne izkušnje. Na dogodku so prisotni najvplivnejši odločevalci, tekom dogodka pa potekajo številne razprave o industriji in prihodnosti.

Po podatkih organizatorja, izhajajoč iz ankete zadovoljstva zadnje izdaje VIVA Tech, so 3-je izmed 4-ih start-up podjetij na dogodku srečali ustreznega investitorja.

Več informacij o dogodku je na razpolago na vivatechnology.com oz. v priloženem opisu spodaj.

Glede sodelovanja slovenskih podjetij na VIVA Tech se lahko obrnete tudi na Slovensko-francoski poslovni klub v Parizu, e-mail: bonjour@bizclub.fr.

Še posebej vabljena podjetja, ki bi se rada predstavila v okviru Slovenia Demo Day, dogodka, ki ga ob robu VIVA Tech organizira Slovensko-francoski poslovni klub.

Dodatne informacije najdete tukaj.

Vir: Spirit Slovenija