You are currently viewing Sejem energije, gradbeništva in zelenega gospodarstva

Sejem energije, gradbeništva in zelenega gospodarstva

  1. in 6. oktobra 2023 bo v Kongresni palači v Tirani potekal sejem energije, gradbeništva in zelenega gospodarstva ”Energy, Construction & Green Economy Fair”.

Sejem bo osredotočen na pomembna področja, kot so obnovljivi viri energije, energetska učinkovitost v celotnem energetskem ciklu v vseh sektorjih, tehnologije, učinkovitost gradnje in vpliv na okolje, krožno gospodarstvo ter izzivi in priložnosti, ki jih prinaša.

Dogodek bo priložnost za povezovanje proizvajalcev in ponudnikov najbolj inovativnih tehnologij, izdelkov in storitev iz energetske in gradbene industrije.

Profil razstavljavcev

  • Energetika: proizvajalci sončne, vetrne, vodne, geotermalne energije, bioenergije, plina, inovativnih tehnologij za varčevanje z energijo, sončnih kolektorjev, eolskih stebrov, proizvajalci in distributerji ogljikovodikov, proizvajalci avtomatskih sistemov, energetske infrastrukture (transformatorjev, generatorjev, omrežij, postaj), drugih tehnologij (LED, opreme za prenos energije, električne opreme, opreme za upravljanje temperature), pametnih stavb, programske opreme ipd.
  • Gradbeništvo: podjetja, specializirana na področju gradnje, pametne gradnje, gradbenih materialov, delovnih orodij, transportnih in delovnih vozil, inženiringa, arhitekture, obdelave kovin, surovin, hidravličnih sistemov in podpornih elementov, sistemov za ogrevanje-hlajenje in prezračevanje, varnostnih sistemov, certificiranja varnosti ipd.

Prijava TUKAJ in dodatne informacije TUKAJ.

Vir: Spirit Slovenija