OTVORITEV: SHOOWROOM SEVERNA MAKEDONIJA

OTVORITEV: SHOOWROOM SEVERNA MAKEDONIJA

Z velikim veseljem najavljamo, da bomo 11. aprila 2022 odprli prostore slovenskega shoowrooma v Severni Makedoniji in pričeli novo poglavje za naše podjetje.

Decembra lansko leto je ekipa 7samurai prejela sofinanciranje s strani Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) v  višini 54.225,00 EUR za krepitev tržne blagovne znamke 7samurai prek showrooma v Severni Makedoniji.

Showroom odpiramo v sodelovanju s podjetjem Proefekt iz Severne Makedonije. Skupaj z ekipo Proefekta sodelujemo na vzpostavitvi projektne pisarne, namenjeni izobraževanju in svetovanju različnim nevladnim organizacijam in socialnim podjetjem. Glavni cilj otvoritve shoowroma v Severni Makedoniji je uspešen začetek vzpostavitve prostora, kjer bodo prijavitelji pri prijavi na različne razpise dobili vso potrebno pomoč.

Shoowroom se nahaja v samem centru glavnega mesta Skopje, na ulici Mirce Macan 26. Otvoritev bo potekala 11. aprila, s pričetkom ob 14.00 uri. Prostore bosta otvorila Boštjan Jerman in Zoran Stojkovski.

Če vas pot popelje proti Severni Makedoniji, se le ustavite na otvoritvi, kjer bomo poklepetali in se podružili.

Operacija »Showroom Severna Makedonija« je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije. 

Zapri menu