Povečanje mednarodne konkurenčnosti blagovne znamke KingsBox s ciljem učinkovitejše komunikacije s strankami – E-POSLOVANJE


Podjetje KingsBox je bilo ustanovljeno leta 2015, potem ko sta sedanja lastnika ugotovila, da je na trgu zelo malo raznolike opreme za funkcionalno vadbo po dostopnih cenah. Želja je bila, da bi posameznikom in fitnes centrom ponudila opremo vrhunske kakovosti po odličnih cenah ter hkrati popularizirala funkcionalno vadbo. Tako sta oblikovala blagovno znamko KingsBox.

Podjetje danes celostno pokriva področje športne opreme za fitnes in funkcionalno vadbo. Oprema blagovne znamke KingsBox je primerna tako za rekreativce kot za najsodobnejše funkcionalne centre. Vsa oprema je prepoznavna pod oznako Oblikovano v Evropi, ki predstavlja simbol kakovosti in garancijo, s katero hočejo v podjetju izkazati prepričanje v kakovost svojih izdelkov.

Inovacije so glavno gonilo podjetja, s katerim se želi strankam sporočiti, da se podjetje ne ustraši nobenega izziva. Prav inovativni, lastni produkti ločijo podjetje KingsBox od konkurence.

V okviru razpisa E-poslovanje je podjetje izvedlo projekt »Povečanje mednarodne konkurenčnosti blagovne znamke KingsBox s ciljem učinkovitejše komunikacije s strankami«. V okviru projekta so izpeljali naslednje aktivnosti: nadrgadnja spletne strani z avtomatizirano in zaščiteno komunikacijo, optimizacija komunikacije z dobavitelji, spletna stran v dveh tujih jezikih, celostna študija digitalnega nastopa, preureditev spletne trgovine z dodatnimi jeziki in prikazi zalog, snemanje produktno-prodajnega videa in krepitev digitalnih kompetenc zaposlenih.

Operacija je olajšala prodor na nove evropske trge, pospešila komunikacijo s strankami, povečala odzivnost za potrebe strank, vpeljala učinkovitejši marketing in vplivala na uspešnejše poslovanje podjetja.

Več o projektu: https://kingsbox.com/blog/sl/home-gym-sl/e-poslovanje-2019-2022/