Eno plačilno mesto, vsa plačilna mesta – P2


Podjetje Lab4Pay je razvilo rešitev »all in one«, ki v eni napravi povezuje plačila, davčno blagajno, marketing in storitve z dodano vrednostjo (VAS). Naprava je rezultat dolgoletnih izkušenj s plačilnimi sistemi, povratnih informacij s strani trgovcev, kupcev in ponudnikov novih plačilnih sistemov ter mnogih pogovorov s strokovnjaki in poslovnimi partnerji iz sveta plačilnih sistemov.

Lab4Pay omogoča sprejemanje različnih plačilnih sistemov vsem ponudnikom, ki že poznajo tradicionalne POS terminale in jih tudi vsakodnevno uporabljajo ter podjetjem, ki še vedno operirajo samo z gotovino. POS terminal se lahko dopolni z naborom storitev, ki omogoča unificiran in pregleden postopek plačila, ki se glede na plačilno metodo spremeni šele v tretjem koraku (plačilo), a omogoča, da se plačilo vedno izvede preko iste naprave z enako uporabniško izkušnjo.

Podjetje je trgu ponudilo eno večnamensko napravo, s čimer so zaradi večjega števila prihodkovnih tokov omogočene nižje provizije brezgotovinskega plačevanja, zmanjšal pa se je tudi strošek strojne opreme. Trgovcem tako ponujajo cenejšo rešitev, kupcem pa širšo možnost izbire načina plačila in enostavnejši proces plačila.

Več o projektu: https://www.lab4pay.com/