You are currently viewing Zbiranje interesa za udeležbo na gospodarski delegaciji in poslovno investicijski konferenci v Dallas, Texas, 5. – 8. april 2023

Zbiranje interesa za udeležbo na gospodarski delegaciji in poslovno investicijski konferenci v Dallas, Texas, 5. – 8. april 2023

SPIRIT Slovenija bo v času od 5. aprila do 8. aprila 2023 organizirala gospodarsko delegacijo in edinstveno poslovno investicijsko konferenco v ZDA, na kateri bodo podjetja lahko udeležila dogodkov in obiskov, ki povezujejo vrhunski posel, šport, znanost ter turizem.

Navdihujoče dogajanje bo že drugič zapored potekalo v Dallasu, ki je trenutno tudi domovanje enega najboljših slovenskih košarkarjev, Luke Dončića.

Za podjetja bodo v času štiridnevnega obiska Dallasa organizirane gospodarska delegacija, poslovno investicijska konferenca ter ogled NBA košarkarske tekme med Dallas Maverics in Chicago Bulls, v kateri se bosta na »I feel Slovenia Night« pomerila dva velikana slovenskega športa – Luka Dončić 77 in Goran Dragić 7.

Stroške organizacije gospodarske delegacije in poslovno investicijske konference krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza, hotelskih namestitev in vstopnic za NBA tekmo med Mavericsi ter Bullsi krijejo udeleženci sami, preko izbranega turističnega partnerja.

Rok za posredovanje interesa je do ponedeljka 13. februarja 2023 in je v tem trenutku neobvezujoč. Vsi, ki boste izrazili interes, boste 14. februarja 2023 prejeli tudi uradno vabilo ter povezavo na spletno stran, kjer se boste lahko na delegacijo tudi uradno prijavili in si tako zagotovili svoje mesto.

Navežite kontakte v Dallasu, spoznajte poslovni svet in navijajte za 77:7.

Dodatne informacije in prijava:

  • 01 5891 895,
  • e-naslov: dasa.avsec@spiritslovenia.si

Vir: Spirit Slovenija