You are currently viewing Sejem ECOMONDO, Rimini, 8. – 11. november 2022

Sejem ECOMONDO, Rimini, 8. – 11. november 2022

V Riminiju bo od 8. do 11. novembra 2022 potekal tradicionalni sejem ECOMONDO, ki v Evropi in mediteranskem bazenu predstavlja največjo platformo za krožno gospodarstvo in ekološko tranzicijo. Sejem je priložnost za podjetja, da se z inovativnim in trajnostnim poslovnim modelom vključijo v svet inovacij, se srečajo z nacionalnimi in mednarodnimi ključnimi kupci in strokovnjaki na področju krožnega gospodarstva.

ECOMONDO je edinstvena platforma v Evropi, ki ponuja obsežen program konferenc, delavnic in seminarjev, na katerih bodo udeleženci spoznavali nove trende krožnega gospodarstva v različnih sektorjih (gradbeništvo, elektronika, avtomobilske industrija, itd.).

V sodelovanju s panožnimi združenji, ministrstvi in drugimi inštitucijami, bodo potekale razprave o novostih, potrebah, kritičnih točkah v procesih ponovne uporabe, ovrednotenju tehničnih in bioloških odpadkov (skupaj z odpadnimi vodami), alternativnih surovinah, industrijskemu eco-dizajnu, čiščenju in prekvalificiranju onesnaženih področij ter o bio-gospodarstvu.

Istočasno bo potekal sejem Key Energy, mednarodni dogodek, ki bo namenjen iskanju rešitev za hitrejši prehod k nizkoogljičnemu gospodarstvu.

Prijava in dodatne informacije:

Vir: Spirit Slovenija