You are currently viewing NSPA: Clean Energy Industry Event, Luksemburg,  7. – 8. junij 2023

NSPA: Clean Energy Industry Event, Luksemburg, 7. – 8. junij 2023

NSPA, Natova agencija za podporo in javna naročila, vabi k sodelovanju na dogodku, ki je namenjen področju čiste energije, “Clean Energy Industry Event”. Potekal bo 7. in 8. junija 2023 na sedežu agencije NSPA, Rue de la Gare 11, Capellen, G.-D., v Luksemburgu.

Dogodek je namenjen podpori zavezništvu, ki si prizadeva za blažitev podnebnih sprememb in prilagajanju nanje, kar se kaže v povečanem povpraševanju po operativnih zmogljivostih, pri katerih imajo ključno vlogo inovativne energetske rešitve.

Na dogodku se bodo srečali vojaški strokovnjaki, strokovnjaki NSPA, ključni akterji Nata, švedske in finske industrije, proizvajalci, oblikovalci, inovatorji ipd. na različnih področjih, povezanih s “čisto energijo”, da bi izmenjali informacije o razvoju tehnologije in njeni uporabi na področju vojaške opremljenosti in podpore.

Prijava in dodatne informacije:

  • Dodatne informacije na povezavi.
  • Podjetja lahko svoj interes za sodelovanje sporočijo najpozneje do 28. februarja 2023, in sicer tako, da pošljejo prijavni obrazec na naslov energy@nspa.nato.int, skupaj s ključnimi podatki o opremi/tehnologiji, ki jo želijo predstaviti.

Vir: Spirit Slovenija